Välkommen som utställare!

Vi på Expo Stories är glada att erbjuda dig möjligheten att medverka som utställare på den kommande Outdoor Expo i Sandviken. Outdoor Expo är en mässupplevelse utöver det vanliga som bygger på ett väl beprövat succékoncept från skaparna av Uppsala Beer & Whisky Festival, med över 10 000 besökare.​

Öppettider

Sandviken Beer & Whisky Festival äger rum den 26-27 augusti 2022. Öppettiderna är:

  • Fredag 26 augusti 2022: 15:00-21:00
  • Lördag 27 augusti 2022: 13:00-21:00


Kontantfri mässa

För en ökad trygghet för både besökare och personal är Sandviken  Outdoor Expo en kontantfri mässa. Vår betalningslösning accepterar kortbetalning, inkl. American Express.

Mat på plats

Parallellt med Sandviken Outdoor Expo har du och alla andra Sandvikenbor möjlighet att äta er mätta från ett tiotal olika food trucks. Food truckfestivalen utanför mässhallen är öppen för alla, inte bara outdoorfestivalens besökare. Här kan du testa grekiskt, amerikanskt, mexikanskt, indiskt och mycket mer. Välkommen!

Expo Stories app

Vi tror på det fysiska mötet mellan människor – även i den digitala tidsåldern. Med vår app Expo Stories   låter vi världarna mötas, och tar mässupplevelsen till en helt ny nivå – från biljettköp till mässans slut.

Biljetterna är släppta – säkra din plats idag!